Näytetään tulokset 1–15 / 48

Henkilönostimen vuokraaminen onnistuu meiltä helposti ja vaivattomasti!

Meiltä voit vuokrata tarpeeseen soveltuvan nostimen sekä henkilönostimen helposti ja vaivattomasti! Kiireellisissä tarpeissa soita 0400 99 53 63 ja saat palvelun sekä avun välittömästi.

Henkilönostin Vuokraus

Henkilönostimen vuokraaminen on kaikkien saatavilla; pienempi nostin omakotitalon rakentajalle ja kodin remontointiin , suurempi nostin teollisuuteen ja julkisivuremontteihin.
Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita, kestävia ja helppokäyttöisiä tunnettujen laitevalmistajien valikoimasta.
Henkilönostin mahdollistaa turvalliset henkilönostot työmaalla.
Henkilönostimet on saatavilla noudettuna varastoltamme (Helsinki ja Tuusula) tai toimitettuna haluamaanne kohteeseen.

Saksinostimet valikoima
Masto- ja puominostimet valikoima
Nivelteleskooppipuominostimet valikoima
Kuukulkijat valikoima

Saksilavanostin soveltuu sisäkäyttöön.
Saksilavanostin on tarkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja keveytensä ansiosta. Saksilavanostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 3,6m – 13.7m saakka.

Lue lisää

Mastonostin soveltuu sisäkäyttöön.
Myös mastonostin on tatkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja ulottuvuuden ansiosta. Maastonostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 3,6m – 4,87m saakka.

Lue lisää

Nivelteleskooppipuominostin soveltuu ulkokäyttöön.
Nivelteleskooppipuominostin on tarkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja ulottuvuuden ansiosta. Nivelteleskooppipuominostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 14m – 19m saakka.

Lue lisää

HENKILÖNOSTIN VALIKOIMA

Laajaan henkilönostinten vuokraus valikoimaamme kuuluvat saksilavanostimet, mastonostimet sekä nivelteleskooppipuominostimet ja ne ovat saatavilla pääsääntöisesti sähkökäyttöisinä. Valikoimastamme löytyy myös nostin kalteville pinnoille sekä nosturilla varustettu ajoneuvokelusto.
Henkilönostimet valikoimamme löydät helposti verkkokaupastamme ja tarvittaessa autamme teitä valitsemaan oikean vaihtoehdon mikäli ette ole täysin varma mikä vaihtoehdoista on kohteeseen tai käyttötarkoitukseenne sopivin. 
Soita 0400 99 53 63 ja autamme sinua valitsemaan tarpeeseesi soveltuvan vaihtoehdon!

Henkilönostinten vuokraus on saatavilla kuljetettuna kohteeseen sovitun aikataulun mukaisesti. 
Soita 0400 99 53 63 ja tilaa nostin toimitettuna.
Henkilönostimet vuokraus on saatavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Sipoo, Järvenpää ja Kerava. Muuta paikkakunnat sopimuksen mukaan.

Henkilönostinten vuokraus ei voi olla enää helpompaa! Soita meille jo tänään 0400 99 53 63 !


Meiltä kaikki henkilönostimet

Olemme rakennuskonevuokraamo, joka sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista kalustoa erilaisiin arjen tarpeisiin, kuten rakennustyömaille, remontteihin ja kunnostustöihin. Ymmärrämme, että rakentamisessa saattaa ilmetä haasteita, ja siksi meillä on vankka kokemus alalta. Tiedämme, millaisia ongelmia voi tulla vastaan ja miten niitä voi ratkaista.

Laadukkaat tuotteemme ovat luotettavia, nopeita ja kestäviä, mikä mahdollistaa asiakkaillemme tehokkaan ja turvallisen työskentelyn.

Ekologisuus ja ympäristön huomioiminen ovat meille tärkeitä arvoja. Haluamme toiminnallamme edistää kestävää kehitystä ja puhtaita luontoarvoja. Ihmiset ovat myös meille tärkeitä, ja siksi panostamme erityisesti asiakaspalveluun ja hyvään asiakaskokemukseen. Toimitamme kaluston suoraan työmaillesi ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme.

Tervetuloa tutustumaan kalustovalikoimaamme ja palveluihimme! Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa rakennusprojekteihisi liittyvissä tarpeissasi. Nopeus, luotettavuus ja laatu ovat meille tärkeitä kulmakiviä, ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.