Näytetään tulokset 1–15 / 48

Henkilönostimen vuokraaminen onnistuu meiltä helposti ja vaivattomasti!

Meiltä voit vuokrata tarpeeseen soveltuvan nostimen sekä henkilönostimen helposti ja vaivattomasti! Kiireellisissä tarpeissa soita 0400 99 53 63 ja saat palvelun sekä avun välittömästi.

Henkilönostin Vuokraus

Henkilönostimen vuokraaminen on kaikkien saatavilla; pienempi nostin omakotitalon rakentajalle ja kodin remontointiin , suurempi nostin teollisuuteen ja julkisivuremontteihin.
Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita, kestävia ja helppokäyttöisiä tunnettujen laitevalmistajien valikoimasta.
Henkilönostin mahdollistaa turvalliset henkilönostot työmaalla.
Henkilönostin vuokraus on saatavilla noudettuna varastoltamme (Helsinki ja Tuusula) tai toimitettuna haluamaanne kohteeseen.

Saksinostimet valikoima
Masto- ja puominostimet valikoima
Nivelteleskooppipuominostimet valikoima
Kuukulkijat valikoima

Saksilavanostin soveltuu sisäkäyttöön.
Saksilavanostin on tarkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja keveytensä ansiosta. Saksilavanostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 3,6m – 13.7m saakka.

Mastonostin soveltuu sisäkäyttöön.
Myös mastonostin on tatkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja ulottuvuuden ansiosta. Maastonostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 3,6m – 4,87m saakka.

Nivelteleskooppipuominostin soveltuu ulkokäyttöön.
Nivelteleskooppipuominostin on tarkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja ulottuvuuden ansiosta. Nivelteleskooppipuominostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 14m – 19m saakka.

HENKILÖNOSTIN VALIKOIMA

Laajaan henkilönostinten vuokraus valikoimaamme kuuluvat saksilavanostimet, mastonostimet sekä nivelteleskooppipuominostimet ja ne ovat saatavilla pääsääntöisesti sähkökäyttöisinä. Valikoimastamme löytyy myös nostin kalteville pinnoille sekä nosturilla varustettu ajoneuvokelusto.
Henkilönostimet valikoimamme löydät helposti verkkokaupastamme ja tarvittaessa autamme teitä valitsemaan oikean vaihtoehdon mikäli ette ole täysin varma mikä vaihtoehdoista on kohteeseen tai käyttötarkoitukseenne sopivin. 
Soita 0400 99 53 63 ja autamme sinua valitsemaan tarpeeseesi soveltuvan vaihtoehdon!

Henkilönostinten vuokraus on saatavilla kuljetettuna kohteeseen sovitun aikataulun mukaisesti. 
Soita 0400 99 53 63 ja tilaa nostin toimitettuna.
Henkilönostimet vuokraus on saatavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Sipoo, Järvenpää ja Kerava. Muuta paikkakunnat sopimuksen mukaan.

Henkilönostinten vuokraus ei voi olla enää helpompaa! Soita meille jo tänään 0400 99 53 63 !

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Keksit

Palvelussamme on käytössä myös kolmansien osapuolten javascript koodia ja evästeitä, jotka saattavat käsitellä henkilötietoja, mutta jotka ovat tarpeellisia tai pakollisia palvelun toteuttamisen kannalta, esimerkiksi verkkokaupan toiminta, asiakaspalvelu chat tai teknisten virheiden lokitus. Palvelun toteuttamiseksi ja laadun takaamiseksi emme voi valitettavasti laittaa niitä pois päältä.

_woocommerce*, _gdpr