Näytetään kaikki 6 tulosta

Kuukulkijat vuokraus: Meiltä voit vuokrata tarpeeseen soveltuvat kuukulkijat sekä henkilönostimet helposti ja vaivattomasti! Kiireellisissä tarpeissa soita 0400 99 53 63 ja saat palvelun sekä avun välittömästi.

Kuukulkijat vuokraus on kaikkien saatavilla; pienempi nostin omakotitalon rakentajalle ja kodin remontointiin , suurempi nostin teollisuuteen ja julkisivuremontteihin.
Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita, kestävia ja helppokäyttöisiä tunnettujen laitevalmistajien valikoimasta.
Henkilönostin mahdollistaa turvalliset henkilönostot työmaalla.
Nostinten vuokraus on saatavilla noudettuna varastoltamme (Helsinki ja Tuusula) tai toimitettuna haluamaanne kohteeseen.

Saksilavanostin soveltuu sisäkäyttöön.
Saksilavanostin on tarkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja keveytensä ansiosta. Saksilavanostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 3,6m – 13.7m saakka.

Mastonostin soveltuu sisäkäyttöön.
Myös mastonostin on tatkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja ulottuvuuden ansiosta. Maastonostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 3,6m – 4,87m saakka.

Nivelteleskooppipuominostin soveltuu ulkokäyttöön.
Nivelteleskooppipuominostin on tarkoitettu moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin sen helppokäyttöisyyden ja ulottuvuuden ansiosta. Nivelteleskooppipuominostin on saatavilla eri lavakorkeuksilla 14m – 19m saakka.

Laajaan nostimet vuokraus valikoimaamme kuuluvat saksilavanostimet, mastonostimet sekä nivelteleskooppipuominostimet ja kuukulkijat ja ne ovat saatavilla pääsääntöisesti sähkökäyttöisinä. Valikoimastamme löytyy myös nostin kalteville pinnoille sekä nosturilla varustettu ajoneuvokelusto.
Nostimet valikoimamme löydät helposti verkkokaupastamme ja tarvittaessa autamme teitä valitsemaan oikean vaihtoehdon mikäli ette ole täysin varma mikä vaihtoehdoista on kohteeseen tai käyttötarkoitukseenne sopivin.
Soita 0400 99 53 63 ja autamme sinua valitsemaan tarpeeseesi soveltuvan vaihtoehdon!

Nostinten vuokraus on saatavilla kuljetettuna kohteeseen sovitun aikataulun mukaisesti.
Soita 0400 99 53 63 ja tilaa nostin toimitettuna.
Nostimet vuokraus on saatavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Sipoo, Järvenpää ja Kerava. Muuta paikkakunnat sopimuksen mukaan.

Nostimet vuokraus ei voi olla enää helpompaa! Soita meille jo tänään 0400 99 53 63 !