Näytetään kaikki 11 tulosta

Saat meiltä alumiinitelineet vuokraus -palvelun räätälöitynä suureen ja pieneen tarpeeseen. Asennuksella tai ilman.

”Toteutamme ammattitaidolla alumiinitelineet asennettuina”

· Lentokentät · Jäähallit · Kauppakeskukset · Kirkot · Koulut · Kirjastot · Museot ·
· Satamat · Julkiset tilat ·

Telineet asennettuna

Alumiinitelineet vuokraus: Meiltä voit vuokrata alumiiniset rakennustelineet helposti ja vaivattomasti! Kiireellisissä tarpeissa soita 0400 99 53 63 ja saat asiantuntevan palvelun. Autamme sinua löytämään oikean telineratkaisun!

Alumiinitelineiden vuokraus soveltuu parhaiten sisäkäyttöön. Alumiiniset rakennustelineet soveltuvat moniin eri töihin ja käyttötarkoituksiin niiden helppokäyttöisyyden ja keveytensä ansiosta.

Laajaan alumiinisten rakennustelineiden vuokraus valikoimaamme kuuluvat alumiiniset pyörätelineet, asennustelineet, alumiinityötasot, tikkaat ja työskentelytasot.

Pienempiin tarpeisiin valmiit rakennustelineiden vuokrauspaketit, jotka soveltuvat mm. asennustyöhön, uudisrakentamiseen sekä korjausrakentamiseen, löydät helposti verkkokaupastamme ja tarvittaessa autamme valitsemaan oikean vaihtoehdon mikäli ette ole täysin varma mikä vaihtoehdoista on kohteeseenne sopivin.
Soita 0400 99 53 63 ja autamme valitsemaan sopivan rakennustelineen.

Telineet asennettuna

Alumiinisten rakennustelineiden vuokraus on saatavilla kuljetettuna kohteeseen sovitun aikataulun mukaisesti. Myös pienempien rakennustelineiden vuokraus on saatavilla kasattuna ja purettuna kohteessa, tarjoamme kaiken saman katon alta.

Rakennustelineiden vuokraus on saatavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Sipoo, Järvenpää ja Kerava. Muuta paikkakunnat sopimuksen mukaan.

Alumiinitelineet asennettuina
Tilaa meiltä alumiiniset telineet asennettuina helposti ja vaivattomasti!

Alumiinitelineet ovat kevyet siirtää ja tukevat käyttää, vapautat vain renkaiden lukituksen ja siirrät telineen haluamaasi sijaintiin , jonka jälkeen lukitset renkaat ja telineet ovat käyttövalmiit työhösi! Alumiinitelineet ovat saatavilla myös kiinteillä jaloilla ilman renkaita.

30,00500,00
12,10 15,00 ALV 24%
4,03 5,00 ALV 24%
3,23 4,01 ALV 24%
7,26 9,00 ALV 24%
5,65 7,01 ALV 24%
5,65 7,01 ALV 24%
4,03 5,00 ALV 24%
8,06 9,99 ALV 24%

Alumiinitelineet vuokraus on kaikkien saatavilla; pienemmät kokonaisuudet omakotitalon rakentajalle ja kodin remontointiin , suuremmat kokonaisuudet teollisuuteen, lentokentille , kauppakeskuksiin. kirkkoihin, kouluihin ja kirjastoihin. Rakennustelineiden vuokraus sisältää laadukkaat, kestävät ja helppokäyttöiset moduulitelineet, jotka ovat helposti kasattavia ja siirrettäviä. Alumiinitelineiden vuokraus on saatavilla noudettuna varastoltamme, toimitettuna haluamaanne kohteeseen sekä kasattuina ja asennettuina kohteessa. Toimimme valikoimistamme löytyvien rakennustelineiden maahantuojana Suomessa.