Rakennuskoneet suoraan työmaallesi

Elämä on yhteistyötä.

Oli kyseessä sitten arkielämän tai työelämän asiat, meidän täytyy tehdä ihmisten kanssa yhteistyötä. Pyytää apua, tarjota auttavaa kättä. Jakaa tietoa, kysyä neuvoa. Yhteispelin avulla maailma pyörii.

Kun rakennustyöt alkoivat, kaikki ymmärsivät, että edessä oli suuri ponnistus. Mieli täyttyi asioista, jotka piti ottaa huomioon. Jo pelkästään se, että rakentaminen sujuisi turvallisesti ja aikataulun puitteessa, vaati suuria panostuksia ja tarkkaa suunnittelua. Erilaisten tarvittavien koneiden ja laitteiden määrä oli suuri, jonka vuoksi yhteistyön tekeminen oli välttämätöntä.

Rakennustyömaalta otettiin yhteyttä Östersundomin peltojen vieressä sijaitsevaan Rakennuskonevuokraukseen, jossa puhelimeen vastattiin heti. Erilaiset tarpeet kartoitettiin täsmällisesti, ja rakennustyömaalle luvattiin tarvittava tuki.

Rakennuskonevuokrauksen apu osoittautuikin täydelliseksi. Kun työmaa eteni, tarve erilaisille koneille ja rakentamisen mahdollistajille muuttui ja vaihtui. Rakennuskonevuokrauksen autot kuljettivat paikalle sopimuksen mukaisesti erilaisia laitteita. Kun piti päästä korkealle, paikalle saapui henkilönostin. Kun piti saada työvälineille turvallinen säilytyspaikka, paikalle saapui varastokontti. Kun työntekijöille piti saada kahvitila, paikalle saapui taukovaunu. Pian yllätti myös luonnollinen hätä – onneksi taukovaunun kyljestä löytyi myös WC.

Luonto viheriöi ja rakennustyömaan vieressä oleva koivikko levitti keskikesän tuoksua. Rakennuskonevuokrauksen toiminta palveli myös ekologisia vihreitä arvoja. Jakamistalous toteutui hienosti, kun koneet ja laitteet olivat yhteisessä käytössä. Yhteistyö toimi hyvin, ja ympärillä levittäytyvä luontokin oli kiitollinen.

Saha lauloi ja sirkkeli vihelteli. Pian vastaava mestari pyyhkäisi hikeä otsaltaan, seisahtui paikoilleen ja katseli ympärilleen. Kaikki oli valmista. Samaan aikaan kun työmaata alettiin purkamaan, Rakennuskonevuokrauksen auto peruutti piippauksen tahdissa paikalle. Koneet, telineet ja vaunut vietiin takaisin hallille pestäväksi ja huollettavaksi. Pian ne seisoivat jälleen rivissä, valmiina palvelemaan ja mahdollistamaan uusia rakennusprojekteja.

Tämä tarina on kuvaus Rakennuskonevuokrauksen toiminnasta ja siitä, mitä me voimme mahdollistaa. Me olemme joka päivä valmiina palvelemaan ja auttamaan. Meidän tuotteemme varmistavat sen, että rakentaminen on aina mahdollista. Tehdään yhteistyötä!