Näytetään ainoa tulos

Terästelineet vuokraus: Meiltä voit vuokrata terästelineet työmaalle helposti ja vaivattomasti! Kiireellisissä tarpeissa soita 0400 99 53 63 ja saat asiantuntevan palvelun sekä avun välittömästi.

Terästelineiden vuokraus on kaikkien saatavilla; pienemmät kokonaisuudet omakotitalon rakentajalle ja kodin remontointiin , suuremmat kokonaisuudet teollisuuteen ja julkisivuremontteihin. Rakennustelineiden vuokraus sisältää laadukkaat, kestävät ja helppokäyttöiset moduulitelineet, jotka ovat helposti kasattavia ja siirrettäviä.

Rakennustelineiden vuokraus on saatavilla noudettuna varastoltamme, toimitettuna haluamaanne kohteeseen tai tarvittaessa myös kasattuina ja asennettuina kohteessa.

Toimimme valikoimistamme löytyvien rakennustelineiden maahantuojana Suomessa.

Terästelineet vuokraus soveltuu ulkokäyttöön sekä tehdasrakennusten sisätiloihin.
Laajasta valikoimastamme löytyy ratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja kaikkiin eri työtehtäviin.

Suurempiin tarpeisiin tarjoamme rakennusteline vuokraus -palvelun suunniteltuna käyttötarkoituksen mittojen mukaan ja joustavalla toimitusajalla sekä vuokrauksen kestolla.

Pyydä tarjous soittamalla 0400 99 53 63 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@rakennuskonevuokraus.fi

Saat meiltä teräksisten rakennustelineiden vuokraus -palvelun räätälöitynä pieneen tarpeeseen valmiina rakennustelinepaketteina, jotka ovat helppo ja yksinkertainen kasata itse ja soveltuu mm. asennustyöhön, uudisrakentamiseen sekä korjausrakentamiseen. Valmiit rakennustelineiden vuokrauspaketit löydät helposti verkkokaupastamme ja tarvittaessa autamme valitsemaan oikean vaihtoehdon mikäli ette ole täysin varma mikä vaihtoehdoista on kohteeseenne sopivin.
Soita 0400 99 53 63 ja autamme valitsemaan sopivan rakennustelineen.

Laajaan terästelineiden vuokraus valikoimaamme kuuluvat nousuportaat, asennustelineet, työtasot, tikkaat ja työskentelytasot.

Terästelineiden vuokraus on saatavilla kuljetettuna kohteeseen sovitun aikataulun mukaisesti. Rakennustelineiden vuokraus on saatavilla myös kasattuna ja purettuna kohteessa, tarjoamme kaiken saman katon alta joka on vain yhden soiton päässä! Soita 0400 99 53 63

Rakennustelineiden vuokraus on saatavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Sipoo, Järvenpää ja Kerava. Muuta paikkakunnat sopimuksen mukaan.

Rakennustelineiden vuokraus ei voi olla enää helpompaa! Soita meille jo tänään 0400 99 53 63 !

12,10 15,00 ALV 24%